Om Os

Internet Modeling er et af de største erotiske talent agenturer, der er specialiseret i webcam model jobs. Siden 1998 har vi repræsenteret nogle af de højest betalte modeller i branchen. Vores agentur i Tampa, Florida drives af kvinder som er dedikerede til at behandle hver enkelt model med respekt, og støtte dem hvert skridt af vejen for at sikre deres succes.

Er du en attraktiv kvinde eller mand over 18 år, som er venlig, åben, fordomsfri, og nyder at være foran kameraet? Ønsker du at du havde et sjovt arbejde, som lod dig tjene penge uanset hvornår du ønskede fra dit eget hjem? Hvis du svarede, “Ja” til nogen af dem, kan det være værd at bruge tid på at læse videre …

Vi rekrutterer, placerer, og fremmer vores webcam modeller på de største netværk af erotiske websites med over 5 millioner besøgende per dag. Vores modeller tjener mere, mens de arbejder mindre, fordi der aldrig er mangel på kunder, der er villige til at bruge penge. Nogle modeller i vores netværk har gjort så meget som $ 2.000 på en enkelt dag (ja du læste rigtigt)! Dette er muligt, fordi at med en så høj trafikmængde, har vores modeller ofte mange betalende kunder i deres chatrooms på én gang.  Sites i vores netwærk inkluderer bl.a LiveCam.com, YouPorn, PornHub, XNXX, RedTube, Cam4, HotCams, CamHub, Cam Models, Sexy Cams, CamCrush, CamLive, SexTube, Naughty Webcams, Spankwire, Tube8, XVideos, Keez Movies, SexBot, WantLive, Fling.com, EpicCams, Yobt, Brazzers, Camgirls, ItsLive, SexCam.com, XHamster, Luxury Girls, GayTube, Webcam Guys, Dudes.com, Streamen, Tsmate, Shemale Cams, samt tusinder flere. Ingen andre kommer tæt på at give deres modeller så megen eksponering og dermed mulighed for at tjene penge!

For dem, der aldrig har optrådt som webcam model før: Se her hvordan det virker. Gæster vælger en model på en af vores hjemmesider ved at klikke på et miniaturebillede fra en liste over modeller til rådighed. Modellen chatter med gæsten og bruger både stemme og tekst, men tjener føst penge, når han/hun bliver inviteret til en privat chat. Modellen tjener $ 0,80 per minut for hver kunde i en privat chat, så hvis der er 10 klienter i hendes private chatrum, tjener modellen $ 8 pr minut. Det er helt op til den enkelte model om denne ønsker at gøre, hvad bliver bedt om eller ikke, og modellen kan frit ende hver session på ethvert tidspunkt. Modellens identitet forbliver privat på alle tidspunkter, så der er ingen fare for at blive kontaktet uden for arbejdspladsen, og der er aldrig nogen form for fysisk kontakt med kunderne.

Webcam modeller kan arbejde så få eller mange timer de ønsker, og kan opjolde sig et hvilket som helst sted, så længe der er et webcam, en computer, og en høj hastighed internetforbindelse. Mens mange kunder vil bede modellen om at posere helt eller delvis nøgen er der andre som blot leder efter en ven til at chatte med. Normalt er det sidstnævnte type, der kommer tilbage til samme model gang på gang. I de fleste tilfælde spiller personlighed en større rolle i forhold til succes end udseendet. De modeller der tjener flest penge laver ikke kun et godt show, men lytter også til kunderne, og husker små ting om hver klient for at få ham eller hende til at føle sig som noget særligt. Top webcam modeller tjener godt over $ 100.000 om året, og størstedelen af deres indkomst kommer fra tilbagevendende kunder, som ikke chatter med andre webcam modeller.

Hvis du stadig læser dette, har du måske hvad det kræver at blive den næste top webcam model! For at indsende din ansøgning, kan du klikke her. Vi opkræver aldrig afgifter eller gebyrer fra vores modeller, og beder ikke om personlige finansielle oplysninger. Hvis du vil vide mere før du ansøger, kan du se mere på vores FAQ-side eller kontakte os direkte.