FAQ

Hvordan bliver jeg webcam model?
For at komme i betragtning til et webcam model job, skal du være en attraktiv kvinde eller mand over 18 år, der er venlig, åben, fordomsfri, og føle dig godt tilpas foran kameraet. Vi har i øjeblikket webcam job til rådighed for modeller i næsten alle kategorier, så uanset dit udseende, alder eller erfaring, vil vi stærkt opfordre dig til at ansøge. Du kan ansøge online ved at udfylde vores webcam model ansøgning. Hvis du bliver valgt, vil du blive kontaktet og tildelt en agent, der vil arbejde sammen med dig for at hjælpe dig i gang.

Hvilken hjemmeside vil jeg komme ud på?
Vores modeller vises på det største høj trafik netværk af voksen websites med over 5 millioner unikke besøgende om dagen. Websteder i vores netværk omfatter tusinder af voksen sider.

Jeg kan se der er mange websteder i netværket, vil jeg være på dem alle på samme tid?
Ja. Dette er en af grundene til at vores modeller tjener flest penge, fordi størrelsen af den eksponering de får, ikke kan matches af noget andet website eller netværk.

Hvor mange penge kan jeg tjene som webcam model?
Vi betaler modeller $ 0.80/minut for hver enkelt kunde i Premium Chat, og $ 1.00/minut for Exclusive Chat plus en ugentlig bonus på op til 30%. Med Premium Chat kan mere end én betalende kunde kan være i dit værelse på samme tid, så hvis der er 10 kunder, vil du tjene $ 8,00 per minut. I gennemsnit, tjener vores webcam modeller fra $ 500 til $ 1.000 om ugen og arbejder 20 til 25 timer. Nogle modeller tjener meget mere. Vi har modeller, som har tjent over $ 2.000 på en enkelt dag, så hvad du tjener afhænger af dig selv. Sandsynligvis vil du tjene mere med os end det ville være muligt at tjene som webcam model nogle andre steder.

Kan andre mennesker optræde med mig under mit webcam show?
Ja. Faktisk er der en masse efterspørgsel efter par og gruppe shows, så der er mulighed for at tjene flere penge. Der er ingen grænse for, hvor mange der mennesker kan optræde med dig på samme tid, men først skal hver enkelt deltager være ansat som solo model. Du skal desuden ansøge om et særskilt kunstner navn for hvert gruppe show, hvis det ikke allerede har et.

I øjeblikket arbejder jeg for et andet websted, kan jeg arbejde sammen med jer og arbejde der også?
Ja. Vi har ingen problemer med at modeller vises på andre websteder, så længe de ikke er online på vores netværk på samme tid. Når du ser, hvor meget mere du kan tjene med os, vil du formentlig ikke stille dette spørgsmål mere:)

Fratrækker eller tilbageholder I eventuelle chargebacks/tilbageførsler?
Nej, Når dine betalte chats er overstået, har du gjort dit job, og de penge du har tjent, er dine at beholde. Vi tilbageholder ikke midler eller fratrækker i løn for chargebacks/tilbageførsler.

Hvor ofte vil jeg blive betalt?
Udbetalinger til modeller foregår ugentligt, hver mandag for den foregående uges arbejde, medmindre den pågældende dag falder på en national amerikansk helligdag, i hvilket tilfælde de udbetales på den følgende bankdag. Vores løn løber lørdag 18:00 EST til lørdag 17:59 EST, så hver mandag bliver modeller betalt for perioden indtil den foregående lørdag (3 dage tidligere).

Hvad er det mindste jeg skal tjene inden I betaler mig?
1 øre. Vi har ikke en mindste udbetaling, så hvis du laver mindst 1 øre, vil vi betale dig!

Hvilke betalingsmetoder kan jeg vælge?
Vi kan betale dig via direkte indbetaling (-kun hvis du er bosiddende i USA), check, PayPal eller Epassporte. Epassporte er et Visa-kort, der kan bruges til at foretage indkøb eller fungere som et ATM kort, så du kan hæve penge fra enhver hæveautomat overalt i verden.

Hvilken tidsplan skal jeg arbejde efter?
Den bedste del af arbejdet med os er fleksibiliteten. Vi kræver ikke at du arbejder et minimum antal timer eller på et givet tidspunkt. Du sætter din egen tidsplan, og kan komme og gå som du vil. Det er dog klart, at flere timer du arbejder, jo mere vil du tjene.

Hvor kan jeg arbejde fra?
Du kan arbejde fra hvorend det passer dig. Alt hvad du behøver er en høj hastighed internetforbindelse, en computer, og et webcam.

Jeg har aldrig prøvet webcam model arbejde før. Vil I hjælpe mig med at komme i gang?
Absolut. Du vil blive tilknyttet en agent, som vil guide dig igennem den første opsætning proces, og være tilgængelig for dig hvert skridt af vejen, hvis du har brug for hjælp med noget. Din agent vil også vise dig, hvordan du får den bedste placering på vores netværk for at øge din eksponering. Du behøver ikke forudgående erfaring som webcam model for at arbejde med os, og i mange tilfælde mangel på forudgående erfaring faktisk et plus.

Vil jeg blive bedt om at posere nøgen?
Det er op til kunden, men generelt bliver webcam modeller bedt om at være nøgne, og det anses for at være en del af jobbet. Modeller opfordres til hurtigt at fortælle deres kunder hvad de vil eller ikke vil gøre, så der ingen misforståelser er.

Hvad er reglerne, jeg skal følge for at arbejde som webcam model?
De grundlæggende regler for webcam modeller, der arbejder i vores netværk er som følger:
1) Du må ikke være uhøflig over for kunder eller andre modeller.
2) Du må ikke fremsige nedsættende bemærkninger til kunder om andre modeller.
3) Du må ikke gøre noget som er ulovligt i dit område.
4) Giv ikke dine personlige kontaktoplysninger eller betalingsinformation til kunderne.
5) Du må ikke tillade andre at dukke op i dit show uden forudgående godkendelse fra os.
Brud på nogen af ovennævnte regler vil medføre en suspension eller permanent ophør.

Vil I anmelde min indkomst til skattemyndighederne?
Ja. For amerikanske modeller, skal vi ifølge loven sende en 1099 årlig indtjenings rapport til både dig og IRS. Firmanavnet på af 1099 skema, vil blive V Entertainment.

Accepterer I modeller fra lande uden for USA?
Ja. Vi accepterer modeller fra de fleste lande, men du skal kunne tale engelsk og have gyldigt regeringsudstedt foto ID for at bevise din alder. Vi ansætter IKKE modeller fra følgende lande: Filippinerne, Rumænien, Colombia, Venezuela, Nigeria, Indonesien, Thailand og Ukraine.

Holdes min identitet og personlige oplysninger privat?
Dine personlige oplysninger vil aldrig blive brugt til andet end din oprindelige godkendelse, opsætning og indtjenings udbetalinger, og vi vil aldrig give den til nogen, medmindre det er absolut nødvendigt at gøre det VED LOV.

Kan kunder med at finde ud af, hvor jeg er opholder mig?
Overhovedet ikke. Alle personlige oplysninger om dig forbliver privat, og din IP-adresse er ikke tilgængelig og kan ikke identificeres af klienter eller besøgende på webstedet.

Kan jeg blokere folk fra visse steder i at se mine shows?
Mens vi førhen tilbød denne mulighed, er det ikke længere praktisk muligt, fordi flere mennesker bruger cellulære og satellit-forbindelser, hvilket gør det vanskeligt om ikke umuligt præcist at identificere deres placering. Hvis du er for flov til at blive genkendt af nogen du kender, er et webcam model job sandsynligvis ikke noget for dig.

Kan jeg skjule mit ansigt, mens jeg er på kamera?
Nej, det er ikke tilladt, fordi kunderne ikke vil betale for at tale med nogen som er bange for at vise deres ansigt, især når andre modeller ikke skjuler sig. Hvis du er for flov til at blive anerkendt af nogen du kender, er et webcam model job nok ikke noget for dig.

Vil dette fremstå som et webcam model job eller webcam job i et baggrundstjek?
Nej Eventuelle poster, der kan komme op i et baggrundstjek vil vise, at du var en entreprenør for V Entertainment, og intet vil blive nævnt om webcam model jobbet.

Hvilket virksomhedsnavn vil dukke op på min check eller overførte betalinger?
Din check eller bankoverførsel vil være fra V Entertainment.

Hvad sker der, hvis jeg ønsker at holde op eller stoppe med at arbejde for et stykke tid?
Du kan tage en orlov eller opsige din ansættelse permanent til enhver tid. Hvis du ikke kommer online i over 8 uger vil du uden varsel blive opsagt automatisk. Alle penge som du har tjent mens du arbejder, vil blive udbetalt til dig som aftalt.

Behøver jeg at ligne en supermodel eller have et bestemt udseende for at gøre dette?
Nej, Selvom du skal være attraktiv, vil din personlighed spille en større rolle i din succes i det lange løb end dit udseende, da de fleste kunder ønsker en person, som ikke bare ser godt ud, men også er underholdende og sjov at snakke med.

Hvilken system konfiguration og software skal jeg bruge?
Du skal bruge en PC eller notebook computer med et webcam og mikrofon. Til at sende i HD video, anbefaler vi et Logitech 9000-serien webcam og en høj hastighed internetforbindelse med upload hastighed over 450kbps (klik her for at teste forbindelsens hastighed).

Tilbyder I andre jobs udover webcam model arbejde?
Ja, ud over at tilbyde webcam model jobs, arbejder vi også med video produktionsselskaber og fotografi studios. Hvis du er interesseret i at lave videoer, som du tjener royalties på resten af livet, skal du sørge for at angive det på din ansøgning.

Skal jeg betale noget for at få dette job? Hvis ikke, hvordan tjener I penge?
Overhovedet ikke. Vi tager aldrig afgifter eller gebyrer fra vores modeller, hverken fra start eller løbende. Vi modtager en andel af de samlede indtægter fra vores model netværk, så modellerne skal ikke betale direkte til vores tjenester.